Fuksitapahtumat

Tarkempaa tietoa ja päivämäärät päivitetään syksyn mittaan tapahtumat -sivulle.

Syyskuu – Fuksipäivystys

Syyskuussa on osakunnassa fuksipäivystys joka tiistai ja keskiviikko klo 18-20, jolloin vanhemmat osakuntalaiset esittelevät sinulle osakuntaa! Päivystyksissä opit tuntemaan osakuntalaisia ja tutustut osakunnan tiloihin sekä perinteisiin. Fuksipäivystyksestä vastaavat fuksimajurien ohella koulutustoimikunta. Päivystyksessä voit ilmoittautua osakunnan jäseneksi ja kirjautua matrikkeliimme.

Fuksipiknik

Fuksipiknik järjestetään yleensä jonain viikonloppuna syyskuussa. Sen tarkoituksena, niin kuin muidenkin fuksitapahtumien, on ohjata juuri sinut osakunnan toimintaan ja kotiuttaa sinut joukkoomme. Yleensä Ullanlinnanmäellä järjestetyllä piknikillä on tarjolla ruokaa ja juomaa sekä hauskaa toimintaa. Huonon ilman sattuessa voimme vaihtoehtoisesti pikniköidä osakuntatiloissa.

Fuksisitsit

Pöytäjuhlat eli sitsit ovat perinteikäs akateeminen juhlamuoto, johon kuuluu kolmen ruokalajin illallinen asiaankuuluvine juomineen ja paljon laulua. Fuksisitseillä osakunta tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan ja harjoittelemaan pöytäjuhlatapoja turvallisesti omassa osakuntaseurassa. Fuksisitsit ovat uusille fukseille ilmaiset.

Fuksiaiset

Fuksiaiset ovat syksyn vapaamielisin tapahtuma, jossa uudet fuksit pääsevät suunnistamaan pienissä joukkueissa osakunnan lähialueilla pidettävillä rasteilla. Samalla saa hyvän tilaisuuden päästä tapaamaan uusia fuksitovereitaan.

Fuksiaiset järjestetään yhdessä naapuriosakuntiemme kymenlaaksolaisten ja wiipurilaisten kanssa.

Fuksien järjestämät pikkujoulut

Fuksit pääsevät vallan kahvaan järjestämään muille osakuntalaisille pikkujoulut. Kaikki mukaan järjestämään!

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivänä saat osakuntanauhan ja voit osallistua voit osallistua itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin muiden osakuntalaisten kanssa. Itse nauhanjakotilaisuuden jälkeen menemme yhdessä syömään johonkin ravintolaan, jonka jälkeen seuraa perinteinen ylioppilaiden soihtukulkue. Ilta jatkuu glögien merkeissä.

Itsenäisyyspäivän nauhanjako