Osallistu Karjalaisen Osakunnan Karjala IX -kirjaprojektiin

Osallistu Karjalaisen Osakunnan Karjala IX -kirjaprojektiin

Karjalaisella Osakunnalla on perinteikäs julkaisusarja, jonka nimi on vähemmän yllättävästi, mutta sitäkin ytimekkäämmin Karjala. Sarjaa on ehditty julkaista jo kahdeksan osaa, mutta niistä viimeisin ilmestyi yksitoista vuotta sitten, joten osakunta on päättänyt julkaista sarjaan taas jatkoa. Karjala IX ilmestyy näillä näkymin loppuvuodesta ja kirjoittajia siihen haetaan juuri nyt.

Karjala IX – Karjalasta kajahtaa! tulee olemaan artikkelikokoelma, jonka kirjoittavat yhdessä osakuntalaiset ja osakuntaseniorit. Kirjan yhdistävänä teemana toimii Puukello-lehti, joka täytti tänä vuonna 100 vuotta. Erityisen toivottuja ovat siten osakuntalehteen ja julkaisutoimintaan liittyvät jutut. Kirjaan otetaan ilolla vastaan myös muun aiheisia juttuja – onhan Puukellokin (isona ja pienenä) aina ollut avoin kaikenlaisille aiheille. Lisää tietoa aiheesta voit lukea oheisesta tiedostosta: Tervetuloa-Karjala-IX-kirjoittajaksi.

Palaute

Onko sinulla mielessä jotain palautetta, jota haluaisit antaa Karjalaisen Osakunnan toiminnasta anonyymisti? Palautteen käsittelee osakuntaneuvosto.

Anna palautetta Huom! Häirintä- ja yhdenvertaisuus menee yhdenvertaisuusvastaavan yhteydenottolomakeella.