Karjalaisen Osakunnan päivittynyt tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.2020

Karjalaisen Osakunnan päivittynyt tiedote koronavirukseen liityen

Osakunnan kuraattori on lähettänyt osakunnan sähköpostilistalle tiedotteen koskien päivittynyttä koronavirustilannetta. Tiedote on seuraavanlainen:

”Hei taas rakkaat osakuntalaiset,

Suomen hallitus on tänään ilmoittanut, että valmiuslaki tullaan ottamaan käyttöön. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että hallitus rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suosittelee välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

Tämän johdosta osakuntaneuvosto yhdessä kuraattorin kanssa tiedottaa jäseniään seuraavasti:

Osakuntatoiminta kaikkine tapahtumineen jää vähintäänkin 13.4. asti tauolle.
Tarpeetonta oleskelua osakunnan tiloissa Domus Gaudiumilla tulee välttää.
Osakuntaneuvosto on päättänyt siirtää ti 7.4. olevan kokouksen myöhemmäksi ajankohdaksi. Ajankohta tarkentuu tämän poikkeustilanteen kehittyessä, ja siitä tiedotetaan ensisijaisesti sähköpostilistalla, mutta myös osakunnan sosiaalisen median kanavissa.
Mikäli HYY kieltää järjestötilojen käytön kokonaan, ei sinne tule mennä edes virkaan liittyvällä asialla. Tämä selvinnee niin pian kuin mahdollista.

Kuten edellisessä viestissäni sanoin, vaikka tilanne on hyvinkin poikkeuksellinen, suhtaudutaan tähän kuitenkin rauhallisesti, mutta tarvittavalla vakavuudella.

Muistuttaisin myös teitä kaikkia pitämään huolta psyykkisestä hyvinvoinnistanne. Pitäkää yhteyttä ystäviinne ja perheenjäseniin, pitäkää huolta jaksamisestanne teille sopivilla tavoilla, mutta ennen kaikkea muistakaa, että tällaisessa poikkeavassa tilanteessa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Toistan myös viime torstaina kertomani asian, eli mikäli vallitseva tilanne pohdituttaa, askarruttaa tai sinulla on muuten vain osakuntaelämään liittyviä kysymyksiä, minuun voi aina olla yhteydessä sähköpostilla tai viesteillä.

Pidetään toisistamme huolta ❤

Terveisin,

Kirsi

Q”

Äläpä
unohu
Tilaa kalenteri

Kun tilaat Karjalaisen Osakunnan kalenterit et unohu mistään!
Lisäksi saat tietää tapahtumista ensimmäisten joukossa paikanvaraajien ansiosta. 🤩