Artin Säätiön apurahat 2021 osakuntalaisille nyt haettavana

Apurahaa voivat hakea Helsingin yliopiston Karjalaisen Osakunnan jäsenet ja ulkojäsenet. Apurahan myöntämisperusteet ovat opintomenestys ja osakunta-aktiivisuus. Hakuaika päättyy 29.1.2021.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi hakijan nimi, yhteystiedot ja pankkiyhteys. Hakemuksen liitteinä vaaditaan vähintään virallinen opintosuoritusote, viimeisin verotustodistus tai verotuspäätös (verovuosi 2019) ja vapaamuotoinen selvitys osakuntatoiminnasta vuosilukuineen. Kaikista liitteistä on toimitettava fyysinen versio. Perusteltu apurahan tarve, varojen käyttösuunnitelma ja suosituskirjeet lasketaan eduksi.

Hyvä tietää liitteistä

  • Hakemuksen liitteeksi kelpaa WebOodista tilattavan, sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen tulostettu versio.
  • Verotustodistus ja -päätös löytyvät OmaVero-palvelusta, kun menee etusivulta Postilaatikko → Päätökset ja kirjeet (Näytä kaikki) ja valitsee verotustodistuksen tai -päätöksen, jonka sarakkeessa ”kausi” lukee 31.12.2019.

Hakemusten postitusosoite on:
Helsingin yliopiston Karjalainen Osakunta/Toverineuvosto
Leppäsuonkatu 11, Domus Gaudium
00100 Helsinki

Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättyessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä, ja puutteelliset hakemukset hylätään. Lähetä hakemuksesi siis ajoissa. Voit lähettää hakemuksen esimerkiksi pikakirjeenä, mutta älä lähetä kirjattua kirjettä. Hakemuksia ei palauteta.

Apurahan saajat julkistetaan helmikuun loppuun mennessä koronatilanteesta riippuen joko Helsingin yliopiston Karjalaisen Osakunnan 116. vuosijuhlassa tai muussa vastaavassa tilaisuudessa. Apurahan saajille ilmoitetaan myönnetystä apurahasta kirjeitse.

Lisätietoja:
Kuraattori Kirsi Kauppinen (kauppinenkirsi@outlook.com)