Tapahtumat

Viikottaiset tapahtumat

sähly-final-2

  • Viikottain keskiviikkokahveilla osakunnalla tarjotaan kahvia, pullaa ja sympatiaa. Tapahtumat ovat yhteisiä Wiipurilaisen ja Kymenlaakson Osakuntien kanssa. Kahvit ovat tarjolla noin klo 19.
  • Sählyvuoro keskiviikkoisin klo 21-22. Pelaamme sählyä Kumpulan liikuntakeskuksessa WiO:n ja KSO:n kanssa. Osallistuminen on Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa opiskeleville osakunnan jäsenille maksutonta ja paikan päältä voi myös vuokrata mailoja. Tarkoituksena ei ole mitään kilpailua tai rehkimistä, vaan hauskaa ajanviettoa osakuntaseurassa. Sopii myös ensikertalaisille.

Muita tulevia tapahtumia

elo
15
la
Ekskursio Harakan saarelle @ Harakan saari
elo 15 @ 14.00 – 20.00

(Tapahtuman järjestää osakunnan seniorijärjestö Seniores Carelienses ry. Myös nykyosakuntalaiset ovat tervetulleita)  

Syysretki Salaisuuksien saarelle lauantaina 15.8. klo 14

 

Kokoonnumme 13.50 Kaivopuistoon Cafe Ursulan laiturille,josta yhteysalus lähtee klo 14 kohti Harakan saarta. Harakassa seniorimme AstaEkman esittelee meille saarta ja sen toimintaa. Saarella on mm.

akvaariotalo, Harakan taiteilijatalo (ent.Puolustusvoimien tutkimuslaitos), taidenäyttely, luontotalo, lapsille sopivaWellamon valtakunta, venäläisten rakentamia kasematteja, entinenpuolustusvoimien räjäytysbunkkeri, jossa on valokuvanäyttely sekä lintutasanne,joten kiikarit kannattaa ottaa mukaan. Myös saaren luonto on ainutlaatuinen.

Sovitamme kävely- ja etenemisvauhdin porukan mukaan,mutta kävelyä tulee kuitenkin jonkun verran. Kallioiseen maastoon sopivatjalkineet mukaan.

 

Tutustuttuamme Astan johdolla saareen voimme nauttiapiknikillä omia eväitä. Saarella ei ole kahvilaa. Saamme eväät lukkojen taakseja kylmään kierroksen ajaksi. Sateen sattuessa voimme nauttia eväätsisätiloissa, mutta kauniilla ilmalla istumme tietysti ulkona. Meillä on myösmahdollisuus grillata esim. makkaraa. Viimeinen lautta mantereelle lähtee klo22, joten pois ei tarvitse kiirehtiä.

Yhteysaluksen menopaluu maksaa 6 euroa, eläkeläiset 3 €.HUOM: maksu ainoastaan kortilla! Ilmoittautuminen 10.8. mennessä Tiinalle, tiikin@saunalahti.fi tai 045 6343737.

 

Eloisaa elokuuta!

 

Tiina

 

Tiina Kinnunen

Meripuistotie 4 C 47

00200 Helsinki

puh. +358 45 6343737

syys
19
la
SC teatteri: Valehtelijan peruukki
syys 19 @ 19.00 – 22.00

(Tapahtuman järjestää osakunnan seniorijärjestö Seniores Carelienses ry. Myös nykyosakuntalaiset ovat tervetulleita)

Senioreiden syksyn ensimmäinenteatteriretki on Kom-teatterin tuotanto Valehtelijan peruukki.  Näytös onAleksanterin teatterissa (HUOM!!!!) 17.9. klo 19.

Valehtelijan peruukki,on esitys muistamisesta ja minuksi tulemisesta. PirkkoSaisio ja Marja Packalén näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteidenkäännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisentiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia. Mitä ikääntyminen ja se, että rajan takanaalkaa kohta olla enemmän tuttuja kuin rajan tällä puolella, ovat henkilöillemmetehneet?

Teatterissa on rajoitettu näytökseen myytävien lippujen määrää. Mahdollisetmaskisuositukset ym. tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Meille on varattu 20 lippua takarivistä. Lipun hinta 38 euroa, eläkeläiset 33euroa. Ilmoittautumiset 31.8. mennessä Tiinalle tiikin@saunalahti.fi tai puhelin 0356343737.

Nähdään teatterissa!

Tina

-- 
Tiina Kinnunen
Meripuistotie 4 C 47
00200 Helsinki
puh. +358 45 6343737