Tapahtumat

Viikottaiset tapahtumat

sähly-final-2

  • Viikottain keskiviikkokahveilla osakunnalla tarjotaan kahvia, pullaa ja sympatiaa. Tapahtumat ovat yhteisiä Wiipurilaisen ja Kymenlaakson Osakuntien kanssa. Kahvit ovat tarjolla noin klo 19.
  • Sählyvuoro keskiviikkoisin klo 21-22. Pelaamme sählyä Kumpulan liikuntakeskuksessa naapuriemme WiOn ja KyOn kanssa. Osallistuminen on Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa opiskeleville osakunnan jäsenille maksutonta ja paikan päältä voi myös vuokrata mailoja. Tarkoituksena ei ole mitään kilpailua tai rehkimistä, vaan hauskaa ajanviettoa osakuntaseurassa. Sopii myös ensikertalaisille.

Muita tulevia tapahtumia

joulu
13
to
DGO:n siivouspäivä @ Domus Gaudium
joulu 13 @ 17.00 – 21.00

Hei!

Huoneistotoimikunta tiedottaa, että syyskauden lopun siivouspäivä on tulossa. Siivouspäivä pidetään joulukuun 13. päivä ja talkoot aloitetaan klo 17. Toivomme, että ainakin kaikki kynnelle kykenevät osakuntien isännistöjen, emännistöjen ja henkilökunnan jäsenet tulevat ahertamaan, mutta yhtä lailla kaikkien tiloja käyttävien siivouspanos on tarpeen. Olet siis mitä lämpimimmin tervetullut paikalle!

Tarjolla talkootyöläisille on HTK:n tarjoamaa purtavaa ja juotavaa sekä suuret kiitokset. Nähdäänhän siis siivouspäivässä!

Joulua odottavin terveisin,
Esa-Pekka Helanne
Huoneistotoimikunnan puheenjohtaja

joulu
14
pe
DGO:n pikkujoulut
joulu 14 @ 18.00 – joulu 15 @ 0.00