Tapahtumat

Viikottaiset tapahtumat

sähly-final-2

  • Viikottain keskiviikkokahveilla osakunnalla tarjotaan kahvia, pullaa ja sympatiaa. Tapahtumat ovat yhteisiä Wiipurilaisen ja Kymenlaakson Osakuntien kanssa. Kahvit ovat tarjolla noin klo 19.
  • Sählyvuoro keskiviikkoisin klo 21-22. Pelaamme sählyä Kumpulan liikuntakeskuksessa naapuriemme WiOn ja KyOn kanssa. Osallistuminen on Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa opiskeleville osakunnan jäsenille maksutonta ja paikan päältä voi myös vuokrata mailoja. Tarkoituksena ei ole mitään kilpailua tai rehkimistä, vaan hauskaa ajanviettoa osakuntaseurassa. Sopii myös ensikertalaisille.

Muita tulevia tapahtumia

elo
17
pe
Varjokesäretki @ Roukalahti Suomi
elo 17 – elo 19 Koko päivä

Jäikö kesäretki Tohmajärvelle välistä? Ei se mitään, nyt olisi elokuun puolivälissä mahdollisuus mennä mökkeilemään muutamaksi päiväksi Roukalahdelle! Noin 35km:n päästä Joensuusta sijaitsevassa Atakin lukaalissa (löytyy juokseva vesi ja sähköt) Pyhäselän rannalla pääsee ryyppäämään veneilyn, grillauksen, mölkyn, ryyppäyksen ja saunomisen yhteydessä. Isosta pihasta löytyy nukkumistilaa, sauna, laituri ja toistasataa metriä rantaviivaa useilla eri veneillä varustettuna.

Suunnitelmissa olisi viettää pari yötä joskus elokuun puolivälissä. Minulle kävisi parhaiten 16.-19.8, mutta muutkin aikataulut käyvät.

Ilmoittautuminen käypi vastaamalla osoitteeseen kerem.atak@hotmail.com. Kertokaa viestissä milloin pääsisitte paikalle, ja onko ajoneuvoja käytettävissä. Rahaa ei tarvita muuhun kuin ruoka&juomakuluihin ja itsesi tuomiseen paikalle, ja homma olisi paljon halvempaa jos taksia ei tarvitse tilata.

Paikalle sopii mukavasti 5-6 henkeä, maksimissaan jopa 12. Jos paikalle tulee paljon osallistujia niin patjoja täytyy ostaa lisää.

-Kerem

elo
29
ke
Karjalaisen Osakunnan uusien ilta
elo 29 @ 18.00 – 20.00

Fuksit hoi!

Orientoiva viikko hurahtaa käyntiin yllättävän pian 27.8. Tällöin sinulla alkaa uusi elämä, opiskelijaelämä. Orientoivalla viikolla pääset tutustumaan pääasiassa oman ainejärjestösi ja tiedekuntasi toimintaan, mutta NYT sinun on aika ottaa ensikosketus opiskelija-aikasi kermaan, osakuntaelämään!

Tule siis ja tutustu Karjalaiseen Osakuntaan, sen toimintaan, ihmisiin ja muihin maakunnasta Helsinkiin saapuneisiin fukseihin keskiviikkona 29.8. alkaen kello 18. Tapahtuma on täysin ilmainen ja antaa sinulle mahdollisuuden kirjautua samalla osakuntamme jäsenluetteloon.

Fuksimajureina lupaamme sinulle pientä naposteltavaa ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin opiskelusta, osakunnasta ja elämästä!

Tervetuloa!

Elikkäs siis:
MITÄ: Karjalaisen Osakunnan uusien ilta
MISSÄ: DGO, Leppäsuonkatu 11
MILLOIN: 29.8.2018 kello 18-20
MIKSI: Koska osakuntaelämä on parasta ja fukseille täysin ilmaista