Fuksit

Tervehdys Karjalaisesta Osakunnasta!

Morjesta fuksi! Onneksi olkoon opiskelupaikasta pääkaupunkiseudun korkeakoulussa! Olet tehnyt hienon valinnan tullessasi tänne opiskelemaan. Edessäsi tulee olemaan ikimuistoinen ensimmäinen opiskeluvuosi täynnä uusia tuttavuuksia, tapahtumia ja kokemuksia. Näitä asioita ja paljon muuta pääset kokemaan poikkitieteellisessä yhteisössä, Karjalaisessa Osakunnassa, joka kokoaa yhteen Pohjois-Karjalasta lähtöisin olevat pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijat (tai muualta kotoisin olevat karjalaismieliset!).

Karjalainen Osakunta on lämminhenkinen, poikkitieteellinen opiskelijayhteisö. Osakunta kerää siis yhteen nuoria yli koulutusohjelmien. Pääset siis tutustumaan muihin fukseihin ja vanhempiin opiskelijoihin yli tiedekuntarajojen, mitä et välttämättä omassa ainejärjestössäsi pääse tekemään. Fuksivuotesi osakunnalla tulee koostumaan sitseistä, eli akateemisista pöytäjuhlista, teemabileistä, kerhotoiminnasta, ehkäpä myös ulkomaanmatkoista ja tietenkin suuresta joukosta osakuntaystäviä! Aktiivisella osakuntatoiminnalla sinulla on hyvä mahdollisuus napata myös asuntomme ja stipendi heti ensimmäisenä opiskeluvuotenasi! Tilamme sijaitsevat osoitteessa Leppäsuonkatu 11, keskellä Kamppia. Meille sinun on siis helppo saapua joka suunnasta! Osakunta on maakunnasta saapuneen opiskelijan akateeminen koti Helsingissä, joka tarjoaa sinulle uusia haasteita, kokemuksia ja ystäviä hyödynnettäväksi koko loppuelämäksesi.

Osakunnalle saapuessasi sinut ottavat vastaan eräs joensuulainen ja joku ilomantsilainen. Olemme fuksimajurit Antti ja Eliisa ja meidän tehtävämme on opastaa sinut opiskelija- ja osakuntaelämän saloihin. Älä siis epäröi kääntyä puoleemme asiassa kuin asiassa! Voit ottaa suoraan yhteyttä, sekä tulla moikkaamaan meitä osakunnalle. Olemme paikalla usein ja varmasti fuksipäivystysaikoihin tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20, sekä tietenkin erikseen sovittaessa. Fuksivuotesi aikana sinulla on tilaisuus nähdä ja kokea monenmoista, joten ota matkaan hyvä asenne ja avoin mieli ja liity rohkeasti osaksi Karjalaista Osakuntaa, pientä palaa Pohjois-Karjalaa keskellä Helsinkiä! Ota ilo irti opiskeluvuosistasi ja hyppää mukaan osakuntalaisten maailmaan saadaksesi kokemuksia, joista et osannut uneksiakaan ennen Helsinkiin tuloa!

Pikaisiin näkemisiin!

Karjalaisin terveisin,
Eliisa ja Antti

eliisa.leppavuori@helsinki.fi
antti.vaaranta@helsinki.fi