Fuksit

TERVEHDYS KARJALAISESTA OSAKUNNASTA!miinakuva

Moikka Fuksi! Täällä kirjoittelee toinen Helsingin yliopiston Karjalaisen Osakunnan fuksimajureista Mari. Seuraava vuotesi sujahtaa ensimmäisen vuoden opiskelijana unelmiesi korkeakoulupaikassa, jonka olet juuri vastaanottanut. Suuren suuret onnittelut siitä! Sinulla on varmasti mielessäsi uuden opiskelupaikan lisäksi huikeat suunnitelmat sujahtaa opiskelijaelämään täysillä mukaan ja tehdä ensimmäisestä opiskeluvuodestasi ikimuistoinen. Tätä toivetta pääset toteuttamaan Karjalaisessa Osakunnassa.

Osakunta on lämminhenkinen, opiskelijoista koostuva järjestö, jonka tehtävänä on tarjota erilaisia virikkeitä ja vastapainoa opinnoissasi puurtamiselle. Mistä sitten on huikea fuksivuotesi osakunnalla tehty? Akateemisista pöytäjuhlista, fuksipiknikistä, ulkomaanmatkoista, teemabileistä, harrastus- ja kerhotoiminnasta, maittavasta karjalaisesta ruuasta, urheilusta ja ystävistä – unohtamatta upeita yhteistapahtumia muiden osakuntien kanssa, niistä se on tehty. Sinulla on hyvä mahdollisuus napata myös osakunnan asunto ja stipendi heti ensimmäisen vuoden aikana. HYY tarjoaa meille tilat Leppäsuonkatu 11:ssä, joka on kuin toinen koti ja olohuone sinulle ja meille pohjoiskarjalaisille opiskelijoille yli ainejärjestörajojen. Edessäsi on kasapäin uusia haasteita, ystäviä ja seikkailuja, joilla toivottavasti on positiivisia vaikutuksia koko loppuelämääsi.

Fuksimajurina tehtäväni on pitää huoli siitä, että osakuntatapahtumat sekä itse osakuntalaiset tulevat sinulle tutuksi – olen täällä vain ja ainoastaan sinua varten, joten älä epäröi kääntyä puoleeni asiassa kuin asiassa! Voit ottaa minuun suoraan yhteyttä sekä tulla moikkaamaan yliopiston ja osakunnan fuksitapahtumiin.

Fuksivuotesi aikana sinulla on tilaisuus nähdä ja kokea vaikka mitä, joten ota matkaan hyvää mieltä sekä avoin asenne ja liity rohkeasti osaksi Karjalaista Osakuntaan, pientä palaa Pohjois-Karjalaa keskellä Helsinkiä! Ota ilo irti opiskeluvuosistasi ja hyppää mukaan osakuntalaiseen maailmaan saadaksesi kaksin verroin irti seuraavista vuosista! Kts. liittymisohjeet.

Syyskuussa on osakunnassa fuksipäivystys joka ti-ke klo 18-19, jolloin vanhemmat osakuntalaiset esittelevät sinulle osakuntaa. Fuksipiknik järjestetään 10.9..

Liity myös osakuntamme sähköpostilistalle/ -listoille. Ohjeet listoille liittymiseen löydät täältä.

Toivottavasti näemme pian!

Karjalaisin terveisin,

Mari

mari.reijonen ( ät ) helsinki.fi

puh. 050 3385071