Fuksit

TERVEHDYS KARJALAISESTA OSAKUNNASTA!

Moikka Fuksi! Täällä kirjoittelevat Helsingin yliopiston Karjalaisen Osakunnan fuksimajurit Mari ja Eliisa. Seuraava vuotesi sujahtaa ensimmäisen vuoden opiskelijana unelmiesi korkeakoulupaikassa, jonka olet juuri vastaanottanut. Suuren suuret onnittelut siitä! Sinulla on varmasti mielessäsi uuden opiskelupaikan lisäksi huikeat suunnitelmat sujahtaa opiskelijaelämään täysillä mukaan ja tehdä ensimmäisestä opiskeluvuodestasi ikimuistoinen. Tätä toivetta pääset toteuttamaan Karjalaisessa Osakunnassa.

Osakunta on lämminhenkinen, opiskelijoista koostuva järjestö, jonka tehtävänä on tarjota erilaisia virikkeitä ja vastapainoa opinnoissasi puurtamiselle. Mistä sitten on huikea fuksivuotesi osakunnalla tehty? Akateemisista pöytäjuhlista, fuksipiknikistä, ulkomaanmatkoista, teemabileistä, harrastus- ja kerhotoiminnasta, maittavasta karjalaisesta ruuasta, urheilusta ja ystävistä – unohtamatta upeita yhteistapahtumia muiden osakuntien kanssa, niistä se on tehty. Sinulla on hyvä mahdollisuus napata myös osakunnan asunto ja stipendi heti ensimmäisen vuoden aikana. HYY tarjoaa meille tilat Leppäsuonkatu 11:ssä, joka on kuin toinen koti ja olohuone sinulle ja meille pohjoiskarjalaisille opiskelijoille yli ainejärjestörajojen. Edessäsi on kasapäin uusia haasteita, ystäviä ja seikkailuja, joilla toivottavasti on positiivisia vaikutuksia koko loppuelämääsi.

Fuksimajureina tehtävämme on pitää huoli siitä, että osakuntatapahtumat sekä itse osakuntalaiset tulevat sinulle tutuksi – olemme täällä vain ja ainoastaan sinua varten, joten älä epäröi kääntyä puoleemme asiassa kuin asiassa! Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä sekä tulla moikkaamaan yliopiston ja osakunnan fuksitapahtumiin. Tältä sivulta löydät tietoa Karjalaisesta Osakunnasta ja osakuntatoiminnasta, sekä osakunnan kalenterista löydät etenkin fuksitapahtumien tarkemmat ajankohdat omaan kalenteriin merkittäviksi.

Fuksivuotesi aikana sinulla on tilaisuus nähdä ja kokea vaikka mitä, joten ota matkaan hyvää mieltä sekä avoin asenne ja liity rohkeasti osaksi Karjalaista Osakuntaan, pientä palaa Pohjois-Karjalaa keskellä Helsinkiä! Ota ilo irti opiskeluvuosistasi ja hyppää mukaan osakuntalaiseen maailmaan saadaksesi kaksin verroin irti seuraavista vuosista!

Toivottavasti näemme pian!

Karjalaisin terveisin,

Mari ja Eliisa

 mari.reijonen (ät) helsinki.fi

eliisa.leppavuori (ät)ihelsinki.fi