Gourmet-kerho

When:
7.12.2012 @ 18.00 – 21.00
2012-12-07T18:00:00+02:00
2012-12-07T21:00:00+02:00
Where:
Osakuntatilat

Hei osakuntalaiset,

Koska hanget korkeat nietokset ja gourmet-kerholla on vielä vähän budjettia jäljellä, kerhon seuraava kokoontuminen pidetään osakunnan keittiössä perjantaina 7.12. klo 18 pipariteemalla. Teemassa toivotaan osallistujilta luovuutta. Kilpaillaan vaikka luovimmin koristellusta piparista tai tehdään yhdessä piparitalo (Domus Gaudium?) lauantaina pidettävien karjalaisten pikkujoulujen iloksi.
Paikalla on piparitaikinaa, yleisimpiä koristeluaineita ja osakunnan pari muottia. Omien koristelutarvikkeiden, muottien ym. tuomista ja muuta kilpavarustelua saa harrastaa.

Jotta taikinan määrä saadaan mitoitettua, ilmot allekirjoittaneelle viimeistään ke 5.12.. Ja jotta keittiö ei ruuhkaudu liikaa, rajoitetaan osallistujamäärä 15:een. Kokous on tällä kertaa osallistujille ilmainen.

Gourmet-kerho on Karjalaisen Osakunnan rento ja matalan kynnyksen sosiaalisen ruoanlaiton harrastuskerho. Nimestään huolimatta osallistuminen ei vaadi mitään erityistaitoja tai kokemusta ruoanlaitosta, tärkeintä on kiinnostus kokeilla kaikenlaista osakuntaseurassa. Myös Wiipurilaisen ja Kymenlaakson Osakuntien jäsenet ovat tervetulleita kerhon kokoontumisiin.

T. Antti, kerhon pj.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>