Karjalaisen Osakunnan asuntohaku 2019 on avattu

Karjalaisen Osakunnan asuntohaku järjestetään 19.2.2019 – 22.3.2019 klo 23.59. Haettavana on jälleen monipuolinen valikoima yksiöitä, kaksioita ja kolmioita Vallilasta ja Patolasta. Hakuohjeet ja tarkemmat tiedot asunnoista löytyvät asuntohakusivulta.

Vallilan asuntoja hakeville tiedoksi, että Mäkelänrinteen A-talon alueella tehdään tämän kevään aikana vesiputkitöitä, mutta urakan pitäisi valmistua kesäkuussa 2019. Lisäksi Vallilaan rakennettavan uuden asuintalon rakennus voi alkaa jo tämän vuoden puolella.

Täyttäkää hakemukset huolella ja ajoissa, sillä myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Jos ilmenee kysyttävää ja epäselvyyksiä hausta tai esimerkiksi liitteistä, ottakaa yhteyttä asuntosihteeriin:

Jani Parviainen
045 155 2530
jea.parviainen (ät) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*