Osakunnalla vapaita asuntoja

Karjalaisella Osakunnalla on vapaita asuntoja tarjolla Patolassa. Tarjolla olevat asuntotyypit ovat:

  • 38 m²       528,00 e/kk
  • 42,5 m²   393,13 e/kk
  • 60 m²       555,00 e/kk

Asunnoista ensimmäinen sijaitsee Maapadontie 2:ssa, ja kaksi muuta Maapadontie 5:ssä. Ensimmäisen asunnon (38 m²) vuokra nousee maaliskuun alusta lähtien prosentilla 537 euroon kuukaudessa. Asunnot ovat muuttovalmiita helmikuun alusta lähtien ja vuokrasopimus on lähtökohtaisesti voimassa tämän vuoden elokuun loppuun, mutta poikkeuksia voidaan mahdollisesti tehdä ainakin isojen asuntojen kohdalla. Lisätietoja asuntojen hakemisesta saa asuntosihteeri Jani Parviaiselta (jea.parviainen (ät) gmail.com).

Lisätietoja asunnoista löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*