Lukukausitarra 2016-2017

Uusi lukukausi on alkamassa ja Karjalainen Osakunta toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenensä tervetulleiksi osakunnan toimintaan.

Lukukausitarran kaudelle 2016-2017 saa, kun esittää kuitin/kuvankaappauksen tai WebOodista näyttää, että on maksanut Karjalainen Osakunnan jäsenmaksun. Todiste maksetusta jäsenmaksusta vaaditaan civiksiltä ja fukseilta tarran saamiseksi. Fuksit voivat kirjautua matrikkeliin samalla, kun saavat tarran esimerkiksi yliopiston avajaiskarnevaaleilla.

Civiksiä pyydetään hakemaan tarransa osakunnalta päivystyksen tai jonkun tapahtuman yhteydessä. Heiltä kirjataan myös tarraa hakiessa tieto, milloin on liittynyt osakunnan jäseneksi ja mitä opiskelee. Civiksen ei tarvitse kuitenkaan kirjautua uudelleen matrikkeliin.

Ohjeet lukukausimaksun maksamisesta löytyvät täältä.
Nähdään osakunnalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*